Prekių katalogas

Eco Olive Pillar Blend vaškas

  • Eco Olive Pillar Blend vaškas

    Kodas: V034-1
    808  su PVM
    (1010 /kg)
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    „Eco Olive Pillar Blend“ vaškas specialiai sukurtas žvakėms formose gaminti. Tiekiamas granulėmis, tinka tolesniam maišymui su kvapiosiomis medžiagomis ir aliejuje tirpiais dažais. „Eco Olive Pillar Blend“ vaškas suteikia puikią kvapo sklaidą, lygų paviršių ir subtilų blizgesį. Reikalingas tik 1 UŽPILIMAS, lengvai ir švariai išsiima iš formų. 

  • „Eco Olive Pillar Blend“ vaškas specialiai sukurtas žvakėms formose gaminti. Tiekiamas granulėmis, tinka tolesniam maišymui su kvapiosiomis medžiagomis ir aliejuje tirpiais dažais. „Eco Olive Pillar Blend“ vaškas suteikia puikią kvapo sklaidą, lygų paviršių ir subtilų blizgesį. Reikalingas tik 1 UŽPILIMAS, lengvai ir švariai išsiima iš formų.

    „Eco Olive Pillar Blend“ vaškas yra 100% natūralus alyvuogių vaško mišinys su natūraliais priedais siekiant pagerinti žvakių degimą ir kvapų sklaidą. Šiame vaške nėra genetiškai modifikuotų ingredientų, palmių ar parafino produktų. Jis yra biologiškai skaidus ir draugiškas veganams.
     

    • Lydymosi temperatūra - +75°C.
    • Rekomenduojama išpilstymo temperatūra - +60 - +65°C.
    • Aromatiniai AURAE aliejai: 3-6%
    • Eteriniai aliejai : 4-10%

    Gaminimo rekomendacijos: Pakaitinkite vašką iki 75°C, naudodami vaško lydymo indą, nukelkite nuo ugnies, leiskite vaškui atvėsti. Jeigu naudosite aromatinius ar eterinius aliejus, supilkite juos prieš pat išpilstymą į formas ir maišykite 2-3 minutes. Išpilstykite vašką į pašiltintas formas, vaškui pasiekus išpilstymo temperatūrą 60-65°C. Stingimo laikas – 48 val. 

    Kaip ir gaminant visas žvakes, rekomenduojame kruopščiai išbandyti visus vaško, kvapiųjų aliejų ir dagčių derinius.

    Formos
    Formos turi būti švarios ir sausos. Jos turi būti bent kambario temperatūros. Rekomenduojama iš anksto pašildyti iki apytiksliai 45–50°C. 

    Dažai
    Naudojant BEKRO dažus, vašką pašildykite iki maždaug 75°C, įpilkite dažų ir maišykite, kol ištirps. Naudojant miltelinius dažus, ištirpintus kvapuose, skystuose dažuose ar spalvotuose blokuose, vaškas įkaitinamas iki 70°C. Jei norite, kad žvakė būtų tamsesnė arba „sodresnė“, prie naudojamos spalvos pridėkite šiek tiek juodų dažų.

    Kvapieji aliejai
    „Eco Olive Pillar Blend“ vaškas sukurtas naudoti su natūraliais vaškais. Baseino degimo dydis ir gylis daro didelę įtaką kvapo sklaidai, todėl svarbiausia yra tinkamas sugėrimas. Kai kurie kvapai gali blogai reaguoti su vašku ir sukelti aliejų išsiskyrimą, sukurti negražų paviršių ar prastą degimą. Šie reiškiniai ypač dažni naudojant universalius kvapiuosius aliejus arba aliejus, skirtus parafinui.  

    Dagtys
    Natūralūs vaškai paprastai reikalauja didesnių dydžių nei tradiciniai parafininiai vaškai. Kvapas, spalva ir žvakių konfigūracija turi didelę įtaką geriausios dagties pasirinkimui. Per didelė dagtis sukelia suodžių išsiskyrimą, sukuria per didelę liepsną, pagreitinimą sudegimo laiką, vaško tekėjimą per žvakės kraštus. Per maža dagtis sudaro tunelį, silpną liepsnos rusenimą. Kiekvienas žvakės deginimo bandymas turi būti atliekamas kaip po žvakės užpylimo praeina 48 val. 

    Vaško lydymas
    Lydant vašką, svarbu jo neperkaitinti. Dėl aukštesnės temperatūros vaškas gali pakeisti spalvą. Lydomas vaškas turi būti maišomas. Nenaudokite indų, kuriuose yra vario ir cinko, nes jie gali išskirti medžiagas, kurios įtakos vaško spalvos pokyčius. Rekomenduojama vašką lydyti specialiai tam skirtuose arba nerūdijančio plieno induose. Leiskite vaškui atvėsti iki norimos pilimo temperatūros, įpilkite kvapiųjų medžiagų ir gerai išmaišykite. 

    Vaško pilimas
    Pilimo temperatūra gali skirtis priklausomai nuo indo dydžio, naudojamo kvapo ir dažų bei kitų priemonių derinimo. Pirmiausia atsižvelkite į rekomenduojamą pilimo temperatūrą. Jei ji netenkina, nustatykite 5–10°C žemesnę arba aukštesnę temperatūrą. Visada rekomenduojama naudoti pašildytas formas.  

    Gaminant šį vašką nenaudojami jokie gyvūninės kilmės produktai, nebuvo atlikti jokie bandymai su gyvūnais.