Prekių katalogas

Natūralaus sojų vaško žvakė su rožių žiedlapiais 250 g

  • Natūralaus sojų vaško žvakė su rožių žiedlapiais 250 g

    Kodas: IG002

    100% sojų vaškas – Medvilninės dagtys – Kvapniųjų kanangų-rožinių pelargonijų eteriniai aliejai – Džiovinti rožių žiedlapiai, pumpurai 

  • Užsimerk, giliai įkvėpk ir trumpam sustok. Pagauk akimirkos džiaugsmą ir mėgaukis šviežumu ir gaiva prisotintomis bergamočių ir japoninių laurenių natomis, susiliejančiomis su švelniais rožių atspalviais ir vos juntama saldžia kvapniųjų kanangų užuomina, apgaubiančia šiluma ir meile. Žaismingas ir viliojantis aromatas pakelia nuotaiką ir suteikia optimizmo. 

    Skersmuo - 10 cm, aukštis - 5,5 cm 

    Degimo laikas - 14-16 val 

    Kaip tinkamai naudoti sojų vaško žvakes ?

    • Pirmą kartą uždegę žvakę, ją deginkite tol, kol žvakės paviršius išsilydys. Tai ypač svarbu, nes vaškas turi ,,atmintį". Jei pirmą kartą uždegus žvakę, ji išdegs tik centre, tai sekantį kartą uždegus žvakę, ji degs tuneliu gilyn, o kraštai taip ir liks neišdegę.
    • Žvakės aromatas stipriausiai jaučiamas žvakei šylant.
    • Prieš kiekvieną žvakės uždegimą, pakirpkite dagtį iki 0,5 cm. Per trumpai pakirpta dagtis gali vangiai degti, todėl nepakaks liepsnos vaškui išsilydyti. Vėliau žvakė gali pradėti degti tuneliu ir užgesti. Jei dagtis bus per ilga, žvakės liepsna bus per didelė, ji greitai tirpdys vašką ir degs ne taip stabiliai. Laikui vėgant, gali susidaryti suodžių, kurie užterš žvakės paviršių ir visą indą.
    • Nerekomenduojama žvakės deginti ilgiau nei 4 valandas, kad indas per daug neįkaistų ir nekiltų indo įskilimo pavojus. Patariama žvakę užgesinti, leisti jai atvėsti ir prieš uždegant vėl patrumpinti dagtį.
    • Kiekviena žvakė pagaminta rankomis, unikali, o jos sudedamosios dalys gali būti pasiskirsčiusios skirtingai.
    • Dėl natūralių ingredientų sudėties, vaškas gali įgauti skirtingus atspalvius, o dėl temperatūrų kaitos, nevienodų transportavimo sąlygų, gali atsirasti oro tarpų, įtrūkimų, taip pat netolygus vaško pasiskirstymas.Tai – visiškai natūralus procesas naudojant sojų vaško žvakes.